Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008

Πρόσκληση των υποψήφιων Πρυτανικών Σχημάτων για Aνοικτή Συζήτηση με θέμα τους Συμβασιούχους του Π.Κ.

Χανιά 4-7-2008

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Προς:

Υποψήφιο Πρυτανικό Σχήμα κ.κ. Γρυσπολάκη, Βαρότση, Πατεράκη

Υποψήφιο Πρυτανικό Σχήμα κ.κ. Φίλη, Μαρκόπουλου, Σαριδάκη

Σύλλογο μελών ΔΕΠ

Σύλλογο Διοικητικών Υπαλλήλων

Σύλλογο ΕΤΕΠ

Σύλλογο ΕΕΔΙΠ

Σύλλογο Μεταπτυχιακών Φοιτητών

Ενιαίο Σύλλογο Φοιτητών

Ο Σύλλογος Συμβασιούχων Υπαλλήλων Πολυτεχνείου Κρήτης καλεί τα υποψήφια πρυτανικά σχήματα σε μία ανοικτή συζήτηση με τους Συλλόγους του Πολυτεχνείου Κρήτης τη Τρίτη 08/07/2008 στις 12:00 στην αίθουσα Β1001 με θέμα τη λήξη συμβάσεων 29 και πλέον υπαλλήλων του Ιδρύματος.

Οι συμβασιούχοι του Πολυτεχνείου Κρήτης έχουν νομιμοποιηθεί στα μάτια της Πολυτεχνειακής Κοινότητας ως αναπόσπαστο κομμάτι του εργατικού δυναμικού του Ιδρύματος. Απόδειξη είναι ότι οι υπάλληλοι αυτοί, επί πάρα πολλά έτη, καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες του Ιδρύματος, με συνεχείς ανανεώσεις των συμβάσεών τους.

Όμως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ένα μεγάλο κομμάτι αυτού του εργατικού δυναμικού, θα βρεθεί, ή έχει ήδη βρεθεί στην ανεργία, χωρίς τη παραμικρή παρέμβαση, ή άμεση λύση, από την Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης. Συγκεκριμένα έχουν ήδη λήξει οι συμβάσεις τριών (3) υπαλλήλων του Ιδρύματος στις 30/06/2008 και έπονται οι συμβάσεις δώδεκα (12) συμβασιούχων υπαλλήλων που λήγουν στις 31/07/2008, και ακόμα δεκατεσσάρων (14) στις 31/08/2008.

Αυτοί οι συμβασιούχοι υπάλληλοι καλύπτουν οργανικές θέσεις σε πολλές υπηρεσίες και τμήματα του Πολυτεχνείου Κρήτης που είτε θα υπολειτουργήσουν μετά την αποχώρησή τους, είτε δεν θα είναι δυνατό να λειτουργήσουν στο ξεκίνημα του νέου Ακαδημαϊκού έτους.

Καλούμε τα υποψήφια πρυτανικά σχήματα στην ανοικτή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 08/07/2008 στις 12:00 στην αίθουσα Β1001 για να θέσουν τις λύσεις που έχουν να προτείνουν για την άμεση αποκατάσταση και την συνέχιση τις εργασίας των συμβασιούχων υπαλλήλων στο Πολυτεχνείο Κρήτης και τις μελλοντικές τους θέσεις ως Πρυτανικές Αρχές σχετικά με το θέμα αυτό

Δ.Σ. Συλλόγου Συμβασιούχων Υπαλλήλων Πολυτεχνείου Κρήτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: