Τρίτη 8 Ιουλίου 2008

Πραγματοποίηση Ανοικτής Συζήτησης 08/07/2008

Πραγματοποιήθηκε στις 08/07/2008 στο Πολυτεχνείο ανοικτή συζήτηση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Συμβασιούχων υπαλλήλων του Π.Κ. και στην οποία συμμετείχαν οι Αντιπρυτάνεις του Πολυτεχνείου κ.κ. Βαρότσης και Πατεράκης, το Υποψήφιο Πρυτανικό Σχήμα των κ.κ. Φίλη, Σαριδάκη, Μαρκόπουλου, καθώς και εκπρόσωποι των Συλλόγων μελών ΔΕΠ, Διοικητικών Υπαλλήλων, ΕΤΕΠ, ΕΕΔΙΠ, του Ενιαίου Συλλόγου Φοιτητών και Μεταπτυχιακών Φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης, με θέμα τη λήξη συμβάσεων 29 και πλέον υπαλλήλων του Ιδρύματος.

Κατά τη διάρκεια της ανοικτής συζήτησης κατατέθηκε στο Σύλλογο Συμβασιούχων Υπαλλήλων έγγραφο της Πρυτανείας του Πολυτεχνείου Κρήτης προς τον Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, με θέμα "ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΕΑΕΚ", τονίζοντας ότι θα πρέπει να υπάρξει άμεση ανταπόκριση της Πολιτείας για την επίλυση του σοβαρού αυτού προβλήματος με την χορήγηση πιστώσεων για την αναπλήρωση αυτών των κενών.

Με το έγγραφο αυτό ζητείται από τον Υπουργό Παιδείας κ. Στυλιανίδη παράταση μέχρι τις 30/11/2008 για τα προγράμματα "Ανάπτυξη Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών" και "Ανάπτυξη του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών 2004-2008" που αυτή τη στιγμή, με βάση στοιχείων του Συλλόγου, έχουν ημερομηνία λήξης 30/09/2008 και 31/08/2008 αντίστοιχα.

Το έγγραφο όμως αναφέρεται μόνο στο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει η Βιβλιοθήκη του Πολυτεχνείου και το τμήμα της Αρχιτεκτονικής και όχι άλλες υπηρεσίες όπως το γραφείο Διασύνδεσης.

Το πρόγραμμα στο οποίο εργάζονται 3 άτομα στο γραφείο Διαμεσολάβησης είναι πρόγραμμα ΓΓΕΤ. Όπως και στα υπόλοιπα προγράμματα και σε αυτό δεν δίνεται παράταση.



Ακόμα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συνάντηση αυτή θα αναρτηθούν σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: