Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2008

Αγαπητά μέλη του Συλλόγου Συμβασιούχων του Πολυτεχνείου Κρήτης,

Σχετικά με το πρόγραμμα "Διοικητική και τεχνολογική υποστήριξη λειτουργίας του Πολυτεχνείου Κρήτης" που λήγει την 31-07-2008, και στο οποίο εργάζονται έντεκα συμβασιούχοι υπάλληλοι, μεταξύ αυτών και μελών του διοικητικού συμβουλίου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω, τα οποία ενδιαφέρουν και συμβασιούχους που εργάζονται κάτω από άλλα προγράμματα τα οποία έχουν και αυτά ημερομηνία λήξης πολύ σύντομα.

Σύμφωνα με μια πρώτη συνάντηση με τον Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων κ. Πατεράκη, μας ενημέρωσαν ότι θα δημιουργηθεί ένα νέο πρόγραμμα που θα αντικαταστήσει το παραπάνω και που θα έχει διάρκεια έξι ετών, δηλαδή παρόμοιο πρόγραμμα με αυτό στο οποίο εργαζόμαστε και το οποίο λήγει 31-07-2008. Ωστόσο τα έντεκα άτομα που εργαζόμαστε με το πρόγραμμα που τρέχει δεν έχουμε το δικαίωμα να ανανεώσουμε τις συμβάσεις μας και να ενταχθούμε στο νέο πρόγραμμα αυτόματα.

Για να έχουμε δικαίωμα να συνάψουμε νέες συμβάσεις εργασίας και να εργασθούμε στο Πολυτεχνείο από 1/08/2008 και να μην βρεθούμε άνεργοι, θα πρέπει να καταθέσουμε εκ νέου αιτήσεις στις προκηρύξεις
που θα δημοσιεύσει το Πολυτεχνείο μέσω ΑΣΕΠ. Δηλαδή θα ξεκινήσουμε από την αρχή τη διαδικασία που είχαμε κάνει όταν μας είχε προσλάβει το Πολυτεχνείο, κατάθεση αιτήσεων, δικαιολογητικών κλπ. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε και αρκετούς συνυποψηφίους από όλη την Ελλάδα οι οποίοι θα έχουν και αυτοί δικαίωμα συμμετοχής για να προσληφθούν στις θέσεις που θα προκηρυχθούν.

Είμαστε ήδη σε επαφή και με δικηγόρο εδώ στα Χανιά, η οποία μας ενημέρωσε ότι υποχρεωτικά θα πρέπει να ακολουθηθεί η διαδικασία προσλήψεων μέσω ΑΣΕΠ και μας ζητά να συγκεντρώσουμε τα στοιχεία των υπαλλήλων με συμβάσεις σε αυτό το πρόγραμμα.

Τα στοιχεία που χρειαζόμαστε και θα τα βρείτε όλα από τον ΕΛΚΕ είναι:

1ον Την αρχική προκήρυξη της θέσης για την οποία είχατε υποβάλει τα δικαιολογητικά σας για την πρόσληψή σας (αυτή υπάρχει στα αρχεία της Πρυτανείας στον ΕΛΚΕ).
2ον βεβαιωση προυπηρεσίας (από τον ΕΛΚΕ πάλι)
3ον τις συμβάσεις εργασίας σας (από τον ΕΛΚΕ πάλι) και τέλος δυο λόγια σχετικά με το αντικείμενο της θέσης την οποία κατέχετε (που θα το γράψετε εσείς)
Αυτά τα στοιχεία θα τα στείλετε στην κυρία Σ. Καστρινάκη Γραμματέα του Συλλόγου που εργάζεται στη Γραμματεία του Γενικού τμήματος. Το τηλέφωνο της εργασίας της είναι 28210-37762
τα άτομα τα οποία είναι στο πρόγραμμα και θα πρέπει να συγκεντρώσουν τα ανωτέρω στοιχεία είναι, με τη σειρά παλαιότητας στο πρόγραμμα:
-Σ. Καστρινάκη
-Σ. Τσαφαράκης
-Α. Πισκοπάκη
-Ει. Τρύπα
-Ι. Ασλάνης
-Μ. Σκουλά
-Μ. Λιοδάκη
-Ευαγ. Χατζημανωλάκη
-Α. Αλεξανδρή
-Ζ. Καστελιανού


Το επόμενο πρόγραμμα που λήγει και αφορά άλλους εννέα συμβασιούχους υπαλλήλους του Πολυτεχνείου Κρήτης είναι το "Υποστήριξη και Συντήρηση των εγκαταστάσεων και των εργαστηρίων του ΠΚ για την αδιάλειπτη λειτουργία τους" και λήγει 31-01-2009

ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: